Ruilen & Retourneren bij My Deco Stories

Het kan gebeuren dat de producten niet aan jouw verwachtingen voldoet, je kan de producten dan ruilen of retourneren.
Check eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren.
* Retourneren kan binnen 14 dagen (het zichttermijn start de dag na het ontvangst van je bestelling).
* De artikelen dienen ongedragen of ongebruikt te zijn
* Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild

Retour

Meld je retour aan door een mail te sturen aan contact@mydecostories.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met voorkeur (niet verplicht) ook de reden van retour. Je krijgt een mail van ons mbt verdere instructies. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar het adres die in de mail staat. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben.

LET OP! De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed!

Ruilen

Wil je jouw aankoop ruilen voor een andere maat of ander artikel? Dat is geen probleem, mits wij het artikel op voorraad hebben! Meld je retour aan door een mail te sturen aan contact@mydecostories.com  en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Je krijgt een mail van ons mbt de volgende stappen. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen (nadat wij je pakketje hebben ontvangen) terug gestort.

Bij retour verlangen we dat onze artikelen geheel in een onbeschadigde en (indien mogelijk) originele verpakking worden geretourneerd. Indien een artikel wordt geretourneerd dat naar ons oordeel schade heeft opgelopen, zullen wij van My Deco Stories jouw via een e-mail hiervan op de hoogte stellen en de eventuele verdere stappen nader uitleggen.